Fındık Unu 500gr
Fındık Unu 500gr Fındık Unumuzun Üretimi Sırasında Yeni Mahsul Fındıklar Kullanılmıştır. Ürünümüzü Pasta, Kek, Tatlı, ve Kurabiye Yapımında Kullanabilirsiniz. Ürünümüz Kavrulmuş Fındıkların Öğütülmesiyle Meydana Gelmektedir. Tazeliğini ve Kalitesini Her Zaman Koruyabilmek Adına Hava Almayan Kilitli Ambalajlar Kullanıyoruz. Ürünümüz 0 Yerli Üretimdir. Ürünümüz % 100 Doğal ve Katkısızdır. Gluten İçermemektedir.
Fındık Unu 500gr
Çifte Kavrulmuş İç Fındık 1 KG-Natürel İç Fındık 1 KG hasat zamanı geldiğinde özenle toplanır ve kurutulduktan sonra iş makineleri sayesinde kabuklu fındığa dönüşür. Natürel fındık, bir diğer ismi ‘Çiğ Fındık ‘ise kabuklu fındıkların sert dış katmanından ayrılarak meydana gelen iç meyvesinin ta kendisidir. Mevsimden mevsime iç kalitesi değişkenlik gösteren çiğ fındığın, en kötü düşmanı kuraklık ve bakımsızlıktır. Natürel iç fındık doğru ve zamanlı bakımları yapıldığında, mevsimsel gübreleme, ilaçlama ve dal kesimi yapıldığında o yılki hava şartları da uygun bir şekilde olduğu müddetçe kaliteden ödün vermemektedir. Farz edelim ki yıl boyunca hava şartları, mevsimsel bakımlar, gübrelemeler hesap edildiği gibi gelişmedi. O halde fındık, gelişimini tamamlayamaz ve ‘bezik’ adını verdiğimiz fındıklar daha çok meydana gelmiş olur.
Bezik fındık ise buruşmuş ve küçük boyutta Fındık Unu 500gr anlamına gelmektedir. Ancak ne kadar zayıf olursa olsun çiğ fındık o kadar bereketli bir üründür ki bizlere her sezon kaliteli fındıkları sunmaktadır. Çiğ fındık çoğunlukla müşterilerimiz tarafından tüketilen ürünlerin başında gelmektedir. Müşterilerimize sorduğumuzda ise genellikle sağlıklı olduğunu düşünerek tükettiklerini bizlere geri bildirmişlerdir. Fındık sağlık açısından oldukça faydalı ve besleyici bir kuruyemiş çeşitlerinden birisidir. Müşterilerimiz tarafından sıklıkla karşılaştığımız sorulardan birisi şudur; Natürel Çiğ İç Fındık 500 gr neye iyi gelir?
Fındık Unu 500gr veya bir diğer ismiyle natürel iç fındık tüketildiği süre boyunca tüketen kişiye öncelikle gün içerisinde harcamış olduğu enerjiyi korumasına yardım eder. İçerisindeki fındık yağı ve E vitamini sayesinde düzenli tüketildiği sürece bağışıklık sistemini düzenler. Soğuk algınlığa ve enfeksiyona karşı vücudumuzu korur ve güçlendirir. Özellikle bağışıklık sistemi bozuk olan, düzensiz beslenen kişilerin her gün 25-30 adet çiğ fındık tüketmesi uzman hekimler tarafından önerilmektedir.
Fındık çiğ tüketildiği zaman içerisindeki vitaminler, besinler ve mineraller zarar görmemiş olur ve vücudumuz üst düzeyde faydalanır. Natürel fındığın, beyin sağlığını koruyucu etkisi özellikle hamile kadınların ve gelişme çağında olan çocuk sahibi ebeveynlerin tüketmesi ve önermesi son derece önemli bir yere sahiptir. Bir diğer en önemli faydalarından birisi ise kemik sağlığımızı korumasıdır peki nasıl mı? Çifte Kavrulmuş İç Fındık 1 KG-Natürel İç Fındık 1 KG içerisindeki vitaminler düzenli tüketildiğinde oldukça faydalı etkiye sahiptir. Kemiklerimizi ve kaslarımızı güçlendirir. Orta ve yaşlı yaş grubu içerisinde bulunan kişilerin tüketmesi oluşabilecek kırıkların önüne geçer. Her gün bir avuç Bifındık tüketmeyi unutmayın!
Müşterilerimiz tarafından en çok sorulan sorulardan bir başkası ise şudur; Fındık Unu 500gr kilo aldırır mı?
Natürel Çiğ İç Fındık 100 gr, doğal ve herhangi bir ısıl işleme girmeyerek tükettiğimiz için içerisindeki tüm besinleri ve vitaminleri kaybetmeden tüketmiş sayılırız. Böylelikle içerisindeki yağ oranı en yüksek fındık çeşididir diyebiliriz. Atalarımızın da söylediği gibi ‘Her şeyin fazlası zarardır.’ Özlü sözüyle yola çıkarak şunu ifade etmek isteriz. Natürel iç fındık, fazla tüketildiği zaman içerisindeki yağ oranı sebebiyle vücudumuzda sivilcelenmeye yol açabilir. Dolayısıyla yüzümüz yağlanma yapar ve rahatsız edici bir hal almış olur. Fındık yaklaşık %80 civarında yağ oranına sahiptir ve aşırı tüketim durumunda kilo almanızı sağlayabilir. Bu kadar olumsuz şeylere rağmen çok da iyi bir antioksidan kaynağına sahiptir.
Antioksidan nedir?
Antioksidan genellikle sağlığımızı iyileştiren, hücrelerimizde oluşabilecek DNA hasarlarını önlemeye yardımcı olan, serbest radikalleri nötralize ederek oksidatif stresi azaltan, bağışıklık sistemimizi güçlendiren ve koruyan etkiye sahip bir bileşendir. Fındıkta oldukça fazla bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı çeşitli hastalıkların önlenmesine olan etkisiyle bilinmektedir. En belirgin ve bilinirliğe sahip özelliği kanser olma riskini ve diyabetli olma riskini azaltmasıdır. Diyabetli kişilerin diyet listelerine bir göz gezdirin, mümkünse günde minimum 20 adet maksimum 30 adet çiğ fındık veya kavrulmuş Fındık Unu 500gr
tüketilmesi önerilir. Çiğ fındık, tokluk hissini azaltır ve diyabetli kişilerin gece şekerlerinin düşmesini engeller ve sabah açlık kan şekerlerinin düzenli çıkmasına yardımcı olur. Ancak şunu unutmamak gerekir; ‘DÜZENLİ TÜKETİLDİĞİ TAKTİRDE ‘Hepimiz birer hastalığı taşıyan, hasta olma riskine sahip bireyler sayılırız. Düzenli ve ayarında fındık tüketimi, ciddi anlamda sağlığımızı korumamıza yardımcı olmaktadır. Müşterilerimiz tarafından çok sık bizlere sorulardan sorular dan bir tanesi ise: Natürel Çiğ İç Fındık 500 gr mı iyi kavrulmuş mu?
Açıkçası bu soru oldukça geniş kapsamlı bir cevabı hak eden sorulardan bir tanesidir. Çünkü kime ve neye göre hangi kavrama göre iki farklı ürünü karşılaştırmamızı istediğinize bağlıdır. Kimine göre kırmızı renk dünyanın en güzel rengiyken, kimine göre belki de en kötü renk kırmızı olabiliyor. Bu sebepten dolayı iki farklı ürün karşılaştırması yaparken bizler daha farklı bakış açısıyla yaklaşmak istedik. Fındık Unu 500gr
Fındık Unu 500gr, kimine göre sağlık açısından daha faydalı iken, kavrulmuş iç fındık kimine göre daha faydalı olabiliyor. Sebebi şudur: Birisi daha bilimsel ve istatistiksel olarak bakar, diğeri lezzet olarak bakar ve beğendiği için onun daha sağlıklı olduğuna inanır. İki farklı üründen hangisinin daha faydalı olduğunu merak ediyorsanız cevaplayalım. Çifte Kavrulmuş İç Fındık 1 KG-Natürel İç Fındık 1 KG hiçbir ısıl işlem görmediği için içerisindeki besinleri olduğu gibi korumaktadır. Kavrulmuş iç fındık ise ısıl işlem gördüğü için içerisindeki besinler ufak bir miktar kaybolabilir.
Bu kaybolmayı ise şöyle açıklarsak aklınızda daha kalıcı olacağını düşünüyoruz. Örneğin natürel iç fındık tükettiğinizde içerisindeki besinlerin %100 ünü tüketmiş olursunuz. Ancak kavrulmuş iç fındık tükettiğinizde %97’sini tüketmiş olursunuz. Son olarak ise sizlerden ürünümüz hakkında bilgi vermek isteriz.
Fındık Unu 500gr hasat zamanı geldiğinde özenle toplanır ve kurutulduktan sonra iş makineleri sayesinde kabuklu fındığa dönüşür. olarak çiğ fındık üretimimizde %100 yeni mahsul fındıklar ve saf yağlı Ordu ve Giresun yöresine ait fındıklar kullanmaktayız. Ürünümüzü üretim sırasında çeşitli seçme ve eleme sistemimiz sayesinde çürük fındıkları içerisinden atarak, paketleme aşamasına geldiğinde sadece ve sadece kaliteli, lezzetli ve taze fındıklar kalacak şekilde hazırlamaktayız. Ürünlerimizi kilitli ambalajlar ve vakumlu ambalajlar kullanarak üretim yapmaktayız.
Dilediğiniz miktarda alım yapabilir, dilediğiniz şekilde paketleme yapma yeteneğine de sahibiz. Fındık Unu 500gr, hasat zamanı geldiğinde özenle toplanır ve kurutulduktan sonra iş makineleri sayesinde kabuklu fındığa dönüşür.genellikle 13-15mm ebatlarındaki fındıkları müşterilerimize gönderim sağlamaktayız. Ancak talebe göre 11-13mm ve 15-17mm ebatlarında fındıklarda hazırlayabiliyoruz. Toptan ve perakende satışlarımız bulunmaktadır. Müşterilerimize sistemimize üye olmalarını önermekteyiz çünkü; Olağan bir indirim, kampanya ve kupon dönemlerinde ilk önce mevcut müşterilerimize bilgilendirme yaparak, kendilerinin faydalanmasını sağlamaktayız. Her gün bir avuç BiFındık tüketmeyi unutmayın!
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.