Kavrulmuş Kıyılmış Fındık 500 gr
✅ Kıyılmış Fındığımız, Yeni Mahsul Fındıklar Kullanılarak Üretilmiştir.
✅ Ürünümüzün Üretimi Sırasında 13-15 mm Kavrulmuş İç Fındıklar Kullanılmıştır.
✅ Pasta, Kek, ve Kurabiyelerinizde Kullanabilirsiniz.
✅ Kıyılmış Fındıklarımız 2-4 mm ve 4-6 mm boyutlarındadır.
✅ Ürünümüzün Tazeliğini Korumak İçin Kilitli Ambalajlar Kullanmaktayız.
Kavrulmuş Kıyılmış Fındık 500 gr
Kavrulmuş Kıyılmış Fındık 500 gr
Kavrulmuş Kıyılmış Fındık 500 gr
Kavrulmuş İç fındığın hikayesi ve sofralarımıza kadar gelen süreçteki yaşanılanlar başta emeğin, uykusuz gecelerin, fedakarlıkların ve sabretmenin sonucunda oluşan bir mucizenin ta kendisidir.
Çifte Kavrulmuş İç Fındık 80 gr, ülkemizde yetişen kuruyemiş çeşitlerinden en fazla tüketilen ürünlerinden birisidir. Fındık, genellikle Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon, Zonguldak, Düzce, Sakarya ve Rize bölgesinin bir kısmında yetişmektedir.
Ülkemizin fındık üretiminin yaklaşık %50sini Ordu ve Giresun bölgeleri karşılarken, dünyada fındık üretiminde ise bu iki önemli şehir yaklaşık %35 pay almaktadır. Fındık, bu bölgelerde yaşayan insanların geçim kaynaklarından en önemlisi olup, her yıl üretilen fındıklar işlenerek birçok ürün grubunun üretiminde ve tüketiminde oldukça önemli bir konuma sahiptir.
Bi Fındık olarak üretmiş olduğumuz ve ayrıca çiftçilerimizden özenle toplanan ve seçilen fındıkları işleyerek, birçok ürün grubunu üretmekteyiz. Kavrulmuş fındık, müşterilerimizin en çok tercih ettiği ve beğendiği ürünlerin ilk sırasında gelmektedir.
Markamız, oluştuğu ilk günden itibaren hedeflerini ve gittiği yolu sadece tek bir yönde tutmuştur oda KALİTEDİR. Çifte Kavrulmuş İç Fındık 80 gr üretiminde Ordu ve Giresun yöresinin yüksek yağ oranına sahip fındıklarını kullanmaktayız. Ürünümüzün lezzetinde ve kalitesinde, şu ana kadar herhangi olumsuz bir geri dönüş veya bildiriyle karşılaşmamamız, haklı mutluluğumuzu kanıtlar niteliktedir. Son zamanlarda gerek müşterilerimizden gerekse blog yazılarımızı okuyup bizlere dönüş sağlayan kişilerden duyduğumuz soru şudur:
Kavrulmuş Kıyılmış Fındık 500 grsağlıklı mı?
Gelin hep beraber bu sorunun cevabını öğrenelim. Bu yazımızı okuyan değerli müşterilerimiz ve okuyucularımız sizlerden bulunduğunuz yöreye ait meşhur bir yemeğin, kuruyemişin, içeceğin, toprağın veya suyun faydalarını hatırlamanızı rica ediyorum. Şimdi ise o konudaki bilgilerinizi ve deneyimlerinizi hatırlamanızı istiyoruz. Ne çok şey biliyorsunuz değil mi? Bizlerde bu topraklarda yetişen birer fındık taneleriyiz. Fındık, bizim için ekmekle aynı değerde, sofralarımızdaki bir kâse çorba kadar sıcak, her halini ve her şeyini bildiğimiz göz bebeğimizdir.
Fındık, dilerseniz çiğ olarak, dilerseniz kavrulmuş olarak, dilerseniz fındık ezmesi olarak tüketin! İçerisindeki besin değerlerinden faydalanırsınız, içerisinde bulunan vitamin ve minerallerden faydalanmış olursunuz. Kavrulmuş iç fındık, her gün bir avuç tüketmeniz durumunda sizlerin kalp ve damar sağlığınızı korur.
Beyin sağlığınızı geliştirir. Sizlere enerji verir ve dinç kalmanızda yardımcı olur. Çocuklarımızın gelişimini olumlu yönde etkiler. Hamile kadınların günlük tükettiği enerjiyi depolamasına yardımcı olur. Karnındaki bebeğin gelişimine destek olur. Cildi genç tutar. Erken yaşlanmanızı ve yaşlı gözükmenizi engeller. Elinizden geldiğince sağlığınızı korumak ve sağlıklı yaşlanmak istiyorsanız bir yerlerden başlayın ve FINDIK TÜKETİN! (Not: Bu yazı yazılırken fındık tüketilmiştir.)
Çok fındık yersek ne olur?
Kavrulmuş iç fındık tüketmek, büyüklerimizin özlü sözlerinde olduğu gibi ‘Her şeyin fazlası zarardır.’ Diyerek özetlemek istiyoruz. Markamız lezzet ve kalite olarak 1.sınıf kalite, yağlı fındıklar kullanarak iç fındık ürettiği için, günlük tüketiminizde aşırıya kaçtığınız zaman sizlere kilo olarak dönüş yapacaktır. Sağlığınıza en olumsuz tarafı kilo almanız olacaktır.
Kavrulmuş Kıyılmış Fındık 500 gr nasıl saklanır?
Bu soruya genel bir açıklama ile başlamak istiyoruz. Öncelikle mevcut elinizde bulunan fındık eğer kabuklu fındık ise:
Kabuklu fındığı, rutubetli olmayan havadar bir yerde saklayabilirsiniz. İyi muhafaza etmeniz durumunda, fındığınız kaliteli ve seçilmiş fındıklardan oluşuyorsa 1 yıla kadar saklayabilirsiniz.
Eğer ki elinizde çiğ fındık veya bir diğer adı ile natürel iç fındık olarak bulunuyorsa: İç fındığınızı aldığınız ambalajın öneminden bahsetmek isteriz. Eğer ki ürününüz vakumlu ambalajların içerisindeyse güneş almayan, oda sıcaklığı içerisinde saklayabilirsiniz.
Ancak sakladığınız alan gün boyu güneş alan, sıcak ve nemli bir ortamsa kısa sürede tüketmenizi önermekteyiz. Çünkü çiğ ürünler, sıcak ortamlarda çabuk bozulmaktadır. Halk diliyle güvelenmek, kurtlanmak diyebiliriz. Bir diğer seçenek olarak bazı müşterilerimiz ve tüketicilerimiz bizlere şu alternatif soruyu sormaktalar;
Fındık içi buzdolabında saklanır mı?
Buzdolapları üretim amacı gereği, içerisi nemli ve soğuk olan bir alandır. Açılmamış paketli ürünlerinizi buzdolaplarında saklayabilirsiniz. Ancak şunu unutmamanızı istiyoruz: Buzdolapları nemli bir alan olduğu için zamanla fındıklarda nemlenmelere yol açabilir.
İçerisinde kuru hava olan soğuk hava depoları gibi ve benzeri ortamlarda ise uzun süre saklayabilirsiniz. Kavrulmuş fındıklarınızı muhafaza ederken, güneş ışığını direkt alan bölgelerden uzakta tutunuz.
Açılmış paketleri kısa sürede tüketmeye çalışınız. Açılan paketi uzun süre saklamak isterseniz ise: Kilitli ambalajları tercih ediniz ve nemli olmayan, oda sıcaklığı seviyesinde mümkünse gölge olan bir alanda muhafaza ediniz. Buzdolaplarını lütfen en son çare olarak görünüz.
Sebebi ise taze olarak sizlere ulaşan fındığınızın zamanla nemlendiğini ve yumuşadığını görmenizi istemeyiz. Son olarak ise sizlere ürünümüz hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz.
Ürünümüz %100 Yeni mahsul fındıklar kullanılarak üretilir, üretim sırasında Ordu ve Giresun yöresinin saf yağlı fındıklarını kullanmaktayız. Ürünümüzü sipariş vermeniz durumunda tarafınıza en erken ürettiğimiz fındıklarımızı göndeririz ki taze taze ve lezzetli şekilde tüketebilin. Ürünlerimizi hava almayan kilitli ambalajlarda ve vakumlu ambalajlarda göndermekteyiz. Ürünümüz, lezzetini ve aromasını özenle yetiştirilen ve toplanan fındığın, emektarlarından almaktadır.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.